چای کوهی
چای کوهی
Stachys lavandulifolia
خواص گیاه چای کوهی: از نظر طب قدیم ایران، دارای مزاج گرم و خشک است، لذا برای درمان بیشتر بیماریهای رطوبی و سرد مزاج مفید است.
وزن : 40 گرم
گیاه چای کوهی از نظر طب قدیم ایران، دارای مزاج گرم و خشک است، لذا برای درمان بیشتر بیماریهای رطوبی و سرد مزاج مفید است. گیاهی خود رو که در مناطق کوهستانی میروید. چای کوهی به نامهای دیگری مانند چای چوپان، توکلیجه و کلکنه نیز مشهور است. چای کوهی باعث افزایش اشتها شده، بنابراین میتوان آنرا به بچهها و افراد مسن که اشتها ندارند توصیه کرد. استفاده از چای کوهی در درمان و بهبود سرماخوردگی موثر است، همچنین گرفتگی صدا را باز و خلط آور است. نوشیدن چای کوهی برای رفع افسردگی و درمان بیخوابی مفید است، چنانچه سه روز متوالی از چای کوهی استفاده شود، حالات افسردگی را از بین برده، بیخوابی را مداوا میکند و بیماران اعتماد به نفس خود را باز مییابند.
مقدار مصرف: تا 3 گرم به صورت دم کرده و به صورت ادویه و طعم دهنده غذا
موارد منع مصرف:
با وجود خواص فراوان چای کوهی، زنان باردار مجاز به خوردن آن نيستند و حتى اگر بخور جوشانده اين گياه را در زير رحم بدهند، سبب سقط جنين خواهد شد. همچنین کسانی که از قرص ضد بارداری، داروهای آسم و ضد سرماخوردگی و داروهای حساسیت استفاده میکنند بایستی از خوردن چای کوهی پرهیز کنند. به طور کلی، مصرف زیاد چای کوهی برای افراد گرم مزاج مضر است و موجب خونآلود شدن ادرار میشود.
وزن: 40 گرم
1nameفروردین 98
2mes